http://server.myspace-shack.com/d20/921755e6iz9ol5vc.gif

Monday, November 29, 2010

saye takde m0od

humm, sanat2 takde mo0d..
nak explain p0n payah,tapi..
sangat menganggu fikiran nih...
takde rase nak berguraw...
takde rase nak ketawe..
saye benci perasaan nih, t0long jauh kan dari saye..
shhhuhh..ssshhhuuuhhh i hate u, blahh laa...

rasenye ini lahh entry saye yang paling sikit skaly..
takde mo0d untuk buat ape2...
ma0 tid0 tapi mate payah untuk dilelapkan..

humm, 
saye tengah takde mo0d camnih laa
T_T



p/s: nak tanye 1 soklan.. humm, c0ntoh kalau kite nih 4 sahabat..  kirenye dalam empat orang nih,
ade dua cple.. bet0l ke kate orang, kalau kite asek gad0h je dengan pasangan kawan kite tuh nanti lame2 akan tertuka pasangan??? n cple kite pulak ade persamaan dengan kawan kite tuh. umm, belit2 ke soklan nih??? saye da tataw nak tanye camne agy.. rasenye awak semua paham kan,, s0 t0long lahh bagi jawapan untuk saye..
plezz... 
soklan ini ditanye oleh rakan saye.. saye tataw nak bagi jawapan ape..

6 budak c0mel jerit-jerit:

iryz qaseh said...

erm but xsemestinyer sume cam uhh yunk oii..
lau da jodoh nk wat camne ann..

mifirara said...

humm...
cube untuk tak fikirkan soklan orang tuh..
nak fahmi jer.. ='(

green yg gorgeous said...

pasal soaln u tu..slalu ny jd cm2 la..
pape pon..kalo de problm ke..jgn show off kat org..biar kamu & bf je yg taw..even gmbra cmne pon..jgn tlalu tnjukkn..but no woory..kalo jodh x kmana..
u tau i dulu pnah bcinta, bagai nak gila..tapi x kekal mana pon..tp ngn bf skg ni, dah x beria sgt..tp kna de tolak ansur & loving each other la..
advise sbgai org yg lbh tua :)
sory kalo mbebel panjg

mifirara said...

huhu tengs sis..
advice yang sangat berguna... =')

IfuaysTheDayDreamer said...

hey kawan. rilek la, kalau pasal soklan tu buat kaw camni agak2 nya kalau soklan lagi gempak camne kaw agaknya . bagi aku la, tak pown, tapi bergantung kepada hati budi masing2, kalau kaw jenis yang setia, setia la kaw, aku tau kaw setia kan, setia giler. dayyum ! hahaha, gud luck, all the besh~

mifirara said...

setia tu lahh wat haku jadi glew.. hu
btw, tengs kawan ^^

Post a Comment