http://server.myspace-shack.com/d20/921755e6iz9ol5vc.gif

Thursday, December 9, 2010

suda masuk bulan baru lahh!!!


hoh0 mesti pelik kan dengan tajuk entry saye nih..
yelaa, kan dah lama masuk bulan 12 nih... tapi ngape lah saye baru nak tulis camtuh...
ape saye nih duk kat planet lain kew.. huhu
yang sebenar benar n tiade yang lain selain yang benar benar belake(eww, semak!!! cakap bebetol lahh gumuks)
heheh yang sebenarnye camnih, arinie adelah genap saye n encik gegule berkapel-kapelan nih(ade ke ayat camtuh?? pelik kaw nih) haha

kami baru je masuk 2 bulan, sile teng0k kat tepi tuh.. mesti awak2 semue akan nampak.. aww~ tapi jangan teng0k lelame taw, malu lahh saye.. ^^
mungkin ade yang ta suke saye asyik citer pasal encik gegule je kan.. tapi nak buad cmane, saye suuuukkkkeee sangat tulis pasal dier.. s0ry yer readers kalaw2 kamu semue ta suke..
maklum lah saye nih tak r0mantik.. hoh0 s0, ini jela care yang saye leh buad untuk hargai encik gegule saye..
n tadi saye dah mengepost (ayat pelik la gumuks!!) kan kate2 gedik kat wall fb encik gegule saye..
meh meh, saye tayang sikit ape yang saye conteng kat wall die tuh.. huhu


nih la dier..
gedik giler..
muahaha

hah, nak cakap pasal nih jek sebenarnye...hehe
to encik gegule saye:


sori oke kalaw saye degil sangat n selalu tak denga cakap..

s0ri jugak sebab suke makan banyak2.. n sekarang saye suda gumuks, tak denga cakap encik gegule suruh saye bersenam n kurangkan makan(awak gumuk jugak lha).. wuwu

sori sebab saye suke cemburu kalaw encik gegule dengan pompuan lain n dengan ex gurl encik gegule (p0mpuan gumuks kuat cemburu, ewww~)

sori sebab saye rajin tergedik-gedik nak tau ape encik gegule buad... bukan ape, risaw... takot encik gegule jatuh longkang takde sape tol0ng.. ( kaw kep0h sebenarnye kan,tanak ngaku pulak..)
haa, tu jela...

s0ri sebab kadang2 tak paham encik gegule.. beselah saye ni kan budak tecik yang suke redah je buad pape..
bukan nak fikir dulu.. tu yang kekadang encik gegule tert0uching kan..

sori jugak sebab susakan encik gegule melayan kerenah saye yang mengalahkan fahim(adik awak lah sayangs) yang baru sthun jagung tuh.. alah, gedik2 saye p0n encik gegule sayang jugak even encik gegule suke mengate saye budak gedik, ape saye kesa.. bweeekk!! hoh0

mesti encik gegule terharu kan... kan kan.. angguk cepat!!
kalaw encik gegule tak terharu p0n, encik gegule kene angguk jugak.. kalaw tak nanti saye nanges hentak2 kaki.. heheh(geli betol, jaat punye budak gumuks!!) 
nanti mesti encik gegule cakap camnih:
baru 2 bulan lahh.. tak yah nak wish2 segale laa budak gediks..
haha(dun w0ry beby, honey akan wish SETIAP bulan.. padan muke b. wekk!!)

p/s: s0ri readers sebab kene bace entry tergedik saye nih... hoh0   









3 budak c0mel jerit-jerit:

Putree LaVida said...

alolor , sweetnye akak nehh , moga kekal hingga akhir hayat !

iryz qaseh said...

semoge bahagie yee cik miera n cik gegule kamuu:-) hehehe
suke suke..umie akan doa ann yang terbaek utk korang..cyg korang!!!

mifirara said...

putree: hoh0 mane ade akk swit, encik gegule ag swit.. huhu

umie: tengs ye sayangs... huhu
malu ouhhh ^^

Post a Comment