http://server.myspace-shack.com/d20/921755e6iz9ol5vc.gif

Thursday, January 6, 2011

hah, hambek balasan kaw!!

malu malu maluu sangat..
huhu saye malu nihhh, sudah blushing2 sangat..
sape buad? itu lahh budak tuh.. ketua kelas saye yang g0jes tuh.. *eer, g0jes ker? haha
gojes ke kalau dier tu se0rang lelaki?? haha * blasah jer pape, ko an memang suke men hembus jerk kalau cakap.. ( sory erk boboy ^^)

okeh, mari mule bercerite.. kalu tak start dari sekarang takut2 budak yang bername mifirafa nih mengarut bende lain pulak sampai terkuar dari topic asal. *macam presentation tadi yang kene reject, padan muke kaw mengarot lagik banyak2!!

ceritenyer camnih, lepas je kelas agame kitorang ade lagik kelas foreign language, cakap je kelas arabic kan senang.. had000yyy.. haha sambung balik, sementare tunggu kelas arabic tuh kitorang p0n pegilah besarapan beramai2. ramai tuh tak ramai sangat lah, adela dalam 30 orang budak klas kitorang pegi menjamah selera bersame2 kat kantin yang besa n sejuk sangat tuh..*err, jangan kutuk lebih2 yer mifirafa
okehh, duduk beramai2 jugak, cube lah bayangkan kalau dah ramai camtuh duk 1 meja panjang cemane??
eerr ngeri jer kan tengok.. huhu mase sesi makan memakan makanan masing2 nih, *err, kalau pening mintak maaf yer semua. tempeleng jer budak mifirafa nih..
bob0y n farha nih memang suke bertekak.. ade ke patot c boboy nih cakap farha macam sami, biarawati ect..
saye pon agak pelik lah kan apesal tah die cakap farha tuh camtuh, tapi jangan silap cik kak oi... farha nih mantol oke, mant0l habess even hampir nak meleleh air mate gak nak lawan ngan si boboy nih.. * tu laa, jangan lawan ikan piranha, nanti merana badan. haha

sambil menyambil kit0rang berdekah kuat2 memekak kat kantin tuh ramai2 tanpe menghiraukan orang sekeliling yang memandang dengan muke menyampah, bile ade jer orang lalu mulalah nak sok sek sana sok sek sini.. buad ape ekk yang d0k sok sek sana sini tuh??? haih, tak kan taktaw, biaselah kalau dah camtuh, MENGUMPAT lah ape lagi.. boboy pass kat nadia, nadia pass kat jannah, jannah pass kat anis, anis pass kat harith n seterusnye kit0rang semua p0n tau n tambah lagik gelak kuat2.. haihh, tak malu naa orang tengok hangpa.. ta lame lepastuh, ade sekumpulan bebudak pompuan nak duduk kat satu meja tuh.. eeerr, nak buad ape ekk nak duduk situ??? * haluu mifirafa, dier datang situ nak makan lah tak kan nak joget2 pulak.. addduuusss..
sambil kit0rang perhatikan diorang, yela cantik kan(kep0h sebenarnye.. huhu) salah sorang daripade bebudak tuh dah jatuhkan kerusi kat situ n bunyik dieerr cukup kuat sampai orang yang ade kat toilet kat kantin tuh boleh dengar gak(kalau dier nak lahh kan) haha.. kit0rang dengan muke kep0h, lagi bersemangat dan kejam nyer telah mengebo00 kan dak p0mpuan tuh dan ketawekan dengan kejam dan kuat sekali.. (kejam siot)
tapi, kata orang jawa...

                                 what g0es ar0und c0mes ar0und 


tengah sedap lelemak manisnyer kit0rang berdekah,tak lame pastuh ade la datang gr0up bebudak jkm.. and kebetulan kat gr0up tu ade terselit s0rang dak laky yang thembam2,alala kiut miut gitu.. *mulut jangan kurang asam yer cik mifirafa.. haha  n kebetulan lagi *haish, berape banyak kebetulan daa.. okehh, sambung2..
kebetulan lak budak tuh suke or minat lah kat salah s0rang gegurl dalam gr0up kitorang nih.. tapi yang dy minat tuh bukan calang2 orang lah kan, gegurl tu memang agak berpengaruh n terkenal dengan kegarangannye kat poly nih.. *huhu, maap yer al0ng.. ^^
mulelah bebudak nih mengalan gurl s0rang nih... riuh rendah jadik nyer kantin tuh.. haish, hengat jiran awak punye ker kantin tuh nak bising2 kat situ.. huhu bile kit0rang kacaw gurl nih dengan dak laki yang kiut miut tuh, hangen dy datang lah.. n ade lah terkeluar suare die tuh yang kuat sikit.. time tu bebet0l kit0rang smua da bangon n menuju ke jpa.. kit0rang bang0n jer, kit0rang pulak yang kene bo0.. haha
malu giler oke mase tu, rase macam nak sembunyik mas0k dalam beg jer.. bukan 1 gr0up jek yang bo0 tapi 1 kantin skaly bo0 kitorang.. bob0y berlari lari anak cz tanak market nyer jatuh.. haha *mifirafa jangan bermulut puaka okeh..tq

haa, pengajaran kat sini.. jangan kenekan orang cz nanti kite kene agy teruk daripada tuh.. memang dah dapat lah balasannyer.. sampai abis kelas arab kit0rang tergelak jek ingatkan moment sengal kat kantin tuh.. harap2 takde sape lah yang perasan saye p0n terlibat dalam adegan jahat dan kejam tuh.. malu 0uhh.. 


p/s: ily encik gegule 

2 budak c0mel jerit-jerit:

Hafiza Suhaimi said...

ha mek kaw....
cmue gre2 nk ktuk ak la knonnye 2 kn...
kn da kne booooo...
ak xpew....
da biase adegan boo mgeboo ny..:P

p/s:along memg bdndam ngn korunk cmue..jge la ea...

mifirara said...

muahaha, sekali tuan punye badan komen daa... haha
eehhh, kit0rang lak... boboy.. haha

Post a Comment