http://server.myspace-shack.com/d20/921755e6iz9ol5vc.gif

Thursday, October 28, 2010

first date

cik mifirafa n encik pamy
wee~

tengok pic tuhh, pasangan r0ti yang serasi an.. coklet n blueberry law bgabung mang sedap..
nyam nyam.. ewww, ta senon0h... ='D
huhu acctly, entry kali nih di usehakan oleh saye atas d0rongan encik gegule saye...
dengan ayat yang berbunyik b, ta wat kew sal first date kite,, huhu c0meynye s0alan tuh... gewdik u..
but i loooiiiikeee.. huu
 okeh, mari kite bercerite..
pade ary ahad lepas,bile tuh... hum, tarikh rasie lahh der,. wee~ kaw nih, nak cter tu cter jelaa nak rasie lak.haha  saye telah menuruti, mengikuti kawan saye si c0mey ke rumahnye di teeett.. huhu
rasie lagi kaw nih cz die ta berani nak balik s0rang2, beselahh budak c0mel kite mesti kene teman an an.. t kene kidnap karang... hee ( tujuan sebenar adelah pegi jumpe encik gegule saye.. bhaha kantoi suda)

okehh orang2 kampung talam sekalian, mari kite sambung our discussion bebeh.. ^_^
sesampainye saye disane, sye g laa uma pacik saye yang berdekatan.. duk sane 1 ary.. then g mancing ikan, i mancing ikan taw ukan mancing balak.. aww aww (s0ry beby, tergedik jap) hu besh glew, name tmpat tuh langgai,, tatw laa nape name nye langgai but mase nak g mng jaoh laa n ta bleh naek knderaan besa2 nih c0ntohnyer tenggiling bername kereta yer kawan2 sekalian.. kenderaan yang dibenarkan hanyelah siput yang dipanggil motor o law nak ag cpat p laa nek beskal tua atok kaw tuu dulu.. hee saye amat lahh jakun ngan keadaan kat situ.. dapat pegang ikan buntal!!! jakun glew kaw nih.. memalukan,,

haaa, bes0knyer saye g laa uma si c0mey tuh.. then encik gegule n boyfie si comey nih datang... but, setau saye encik gegule kate nak bawak saye g shopping mall, saye p0n besiap lahh macam nak rak.. habes try smue baju y ade at dlm beg n alamari sapupu saye.. wee~ 
tup tup, mereka datang ngn muke sep0sen ( sory again beby) huhu n wat2 ta besalah... kenape encik gegule kai baju bese jee nih... malu + konpius p0n adew,, haih
dengan muke ta puas aty nyer saye p0n kuar, tetibe boyfie si comey tuh tanye ngn muke dod0l nye berkate   dodol: kaw siap2 nih nak g mane ek???  
        mifirafa: ermmm, kan kate nak g mall.. kan?
        dodol: bile mase cakap? kan nak duduk je...
    mifirafa: huh??? beby, kate nak g mall ='(
gegule: nak g kew, siyez nih nak g????
mifirafa: majok n blahh g caz lappy
       gegule: alala, jangan majok.. nak g yee g..
k jom...
but saye still gak wat muke nak kene sepak mase tuh... bukan ape, haku benggang lahh weyh.. haha
merajuk punye merajuk, tetibe encik gegule kuar kan satu kotak kaler ijaw n bagi at saye.. saye un pandang sbelahh mate kotak tuh untuk pastikan mnatang apekah tu.. hu encik gegule cuw0h bukak, then terkuar lahh 2 utas jam tangan y c0mey dpan mate saye... beby u r s0 swit...  
tak lame pastuh kami p0n g laa ke mall tuh as a c0uple.. wahh, dulu asek haku jew tman kengkawan haku an, jalan s0rang cam tungg0l at blakang.. n0w, haku g berdue n yang beshnye orang tuh adelah encik gegule saye.. kami g mengisi perut at pizza.. amek pic at cinie n ade orang tuh ta reti senyum.. huu
mate kamo0..
beby, ma0 tido kaa..
hu
then, kami g tengok movie cter cuti-cuti cinta. besh laa cter nih n ayat yang ta bole blah is kesabaran amat lahh diperlukan disini yer.. bhaha pastuh... ktorang p jalan-jalan carik pasal kat citu..
makan ice cream same2, de bez part is ade orang cuap an saye.. ( gewdik glew haku, pemalaz nak suap sndirik.. bhaha) ='D pastuh, encik gegule hangkut saye p beli sumthng y amat cute n c0mey..
lets check it out, apekah itu... jeng jeng jeng

encik gegule tengs cz bagi saye ini..
saye suke sangat..
ily beby.
lepas tuh, kami jalan2 carik pasal lagi... huhu then, tgk jam dah nak dekat pukul 7..
dengan menggelabahnyer kami p0n balik lahh kerumah masing2...encik gegule anta saye balik dulu, baru dy balik.. huhu 
but skg, saye rindu die sangat2 sekarang nih.. cz saye di polyjb n dy di uthm.. (ta la jaoh sangat gler) haaha
haku pedulik aper, boyfie haku, suke haku ahh nak rindu kew tak.. 
even ja0h, encik gegule tetap dengan swit nyer... die sangat swit, dats y lahh die encik gegule saye...
mish... mish... mishhh u beby..

4 budak c0mel jerit-jerit:

AiDa AzRyN said...

wahh~ so sweet~ :D

mifirara said...

huhu swit ka?? tengs yew...
tarase malu mala ^_^

misz fieqa said...

sweet ;)
dua-dua comel. smoge bahagia :)

mifirara said...

tengs yew...
itu udak gegule comey banyak sikit dr saye lahh...
huhu ^_^

Post a Comment