http://server.myspace-shack.com/d20/921755e6iz9ol5vc.gif

Thursday, April 14, 2011

tag yang dulu2..

assalammualaikum~
okeh mende nih di tag oleh amira idayu my classmate yang kiut gituuu.. bole jugak dipangil mok.. hehe
sebenarnya dia da lame tag aku bende nih dari bulan satu lagik tau.. tak penah nak sempat buad cz aku ta reti sangat nak menjawab2 soklan nih.. nanti neves terlampau, rase macam nak jawab soklan spm jee.. haha
mari check it out mende apekah ini : 


FULL NAME AWAK ?

nur amirah binti hadzuha


PEOPLE CALL YOU ?

mira
mifirafa
lala
adik


BENDA YANG PALING AWAK SYG ?

 star kaler merah yang diberi name baby tuh..
sebab aku beli sendirik ^.~


ORANG YANG PALING AWAK SYG ?

mak
abah
along
angah
opah
my family
amalyna azman
aisyalia
hidayah (opah)
tiara
ain
housemate pelanduk
housemate intan
bebudak dhkb
izumika
mr.A
orang yang rapat dengan aku :)

BENDA YANG BUAT AWAK MENYAMPAH ?

janji palsu..
kawan denan aku bila ade keperluan aje..
bagi harapan banyak sangat
tktau citer, then menyibuk lebih


ORANG YANG ANNOYING BG ANDA ?

suke menyibuk hal orang
blablabla, biasenye aku akan jauhkan diri dengan orang yang aku rase die tuh annoying.. ^.~


YANG AWAK NAK UNTUK TAHUN NI ?

nak kawan-kawan aku balik
nak pointer yan tinggi dr sem lepas(kalau malas, asek on9 jek mane nak dapat lol! =.=)
nak beli baby star merah lagi satu!!!!


TAG PADA 5 ORANG 

emm, malas aa.. sesape yang nak buad camnih.. sila amek la yer..
open to everibadi in diz world.. :)


saje je.. hehe boring duhh bace nota jek.. juling jap mate :p
sebelum beransur, cehh mari tengok aksi gegedik aku depan webby..
takde keje sangat, amaran... sile tutup hidung.. muka belum mandi and baru bangun tido tuh. tak suka tengok? menyampah tengok? ade aku kesah.. kau adee??  lalalalalla~ sori aa kasar siket.. =.=



p/s: tengs yahh :)
okay, till then bubuy~

2 budak c0mel jerit-jerit:

Tiara said...

eh nama kite ade laa... <3

mifirara said...

mesti laa ade, kite sayang awak tauu.. :)

Post a Comment