http://server.myspace-shack.com/d20/921755e6iz9ol5vc.gif

Sunday, April 24, 2011

super duper ex boyfie..

assalammualaikum~`


ehh, dah tak follow pulak? macam-macam lah awak nih, ta paham saye.. hik hik
tapew, sabo jelah dengan awak nih, mane tau satu hari yang indah awak follow balik velog saye yang buruk nih..
macehh.. :)  err, gedik je.. hahah
hari-hari pon muka aku yang buad entry baru, bosan kan korang bace.. bosan? aku ta kesah.. lalalala~
dah, jangan mengarut sangat.. bebalik kepada tajuk


gambar kabur..
memang dibiarkan begitu.. :)

ini lah orang nya.. sebelum tuh, maaf ye kepada yang berkenaan.. nih just gambar lame je, fom 5.. ini pic terakhir sebelum kami jawab spm and sebelum membubarkan relations kami.. :)
name dia nih aku panggil yazid, ajid pon muley.. dia memang ex aku, tapi jangan nak ngengade ehh pompuan2 lain, dia da ada gegurl.. so jangan nak mengorat dia sangat.. hahah fiera, sorry okay geng kite tulis pasal boyfie awak.. takde makne pape pon.. ternampak pic lama kami, tangan gatal nak menaip.. so jadikan ini sebagai bahan.. alasan ni diterima kan?? hehe 

kau, kau orang yang paling baik lahh yang aku penah jumpe..
caring pon jugak.. jage je hati aku kan, aku je tak reti jage hati kauu kan.. kan..
aku nak pape, cepat je dapat.. nak pegi mane, senang je kau anta..
aku demam? kau jage.. ujan ke panas ke, kau buat jugak.. mengeluh? entah tak penah denga pulak.. haha
fiera, jagelah budak ni baik-baik okay? korang sweet sangat tauu.. stick together okay korang.. :)

aku, bile lah nak dapat boyfriend baik and caring.. hahah
takpela, banyak lagi mase kan kan.. :) ehh lupa nak cakap, ajid tuhh first love aku.. hehe
boyfriend takde, kawan-kawan kan ade..
tapi, kalau dengan kau.. time putus tuhh adess begaduh macam ape kan kita.. ingat kan? sekarang?
kite kamceng kan.. tak penah menyakitkan hati aku.. dan itu memang sifat kau.. selalu begitu, menyenangkan hati.. :) and sekarang, aku anggap kau macam abang aku.. hai abang besa? lalalala~

okaylah, sampai sini je.. tangan ta boley menaip, terketar2.. :(
p/s: mira, jangan nangis.. awak dah besar kan.. :)
till then, bubuy~

6 budak c0mel jerit-jerit:

harith stunkkool said...

xperlu lah nak post2 kan...marah orang tu nanti..terasa pulak susah..ade la bnda nak jadi nye....orang akan menilai yang bukan2...termasok saye..ngeee...jujur xpe...

mifirara said...

saje2 je tulis.. takde maksud ape2 pon lahh..

TiraTora said...

mira pon share citer psal ex bf ?
share je. bukan ade pape lagi pon kan, sama macam teeya. tapi, gf dea marah :P

mifirara said...

betul,betul...
dah takde pape pun.. :)
ouhh yeke, apela tak sporting langs0ng cik gf tuh....
kalau gf dia mara2 lagi cakap jee, aku dah bg kire harge bundle at kauu, so jangan nak bising sangat.. hahah buley???

TiraTora said...

suka jawapan mira tuhh ! <3
gf dea tatau ke yang ex teeya tu still contact dengan teeya.
dah la dea block teeya kat fb bf dea. BATAK betol lah :P

mifirara said...

ahah ape ade hal kalau still contact.. kan dah bf die contact snyap2, lagi sakit hati dia kalau dapat tau.. kalau terang2 kan lagi oke.. apelaa..
pompuan2.. huhu

Post a Comment